(AHE) Kadın Gözüyle Hayattan Kareler 20 Fotoğraf Yarışması son katılım tarihi 11 Mart 2020’dir. Fotoğraf yarışmasına katılım ücretsizdir.

Konu

a)  “Kadın Gözüyle Hayattan Kareler ‘20” Fotoğraf Yarışması’nın konusu “Hayata Dair” olarak belirlenmiştir. Yarışmanın amacı, amatör veya profesyonel kadın fotoğrafçıların; kendi objektiflerinden hayata ve dünyaya bakışlarını yansıtan eserlerini toplumla paylaşmaya aracı olmak, onların motive olmasına katkıda bulunmaktır.

b)  Fotoğrafçıların eserleri jüri tarafından değerlendirilecektir. Yarışma; Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. tarafından, sanata ve sanatçıya saygı bağlamında Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) desteğiyle düzenlenmektedir.

Kategori

“Kadın Gözüyle Hayattan Kareler ‘20 Fotoğraf Yarışması”; Sayısal (Dijital) kategoride ve Renkli Fotoğraf olmak üzere tek bölümlüdür.

Katılım Şartları

a)  Yarışmaya katılım ücretsizdir.

b)  Yarışma; Seçici Kurul ve TFSF Temsilcisi dışında konuya ilgi duyan, son başvuru tarihine kadar 18 yaşını dolduran ve üzeri yaşlardaki, tüm amatör veya profesyonel, fotoğraf çeken kadınlara açıktır.

c)  Haklarında TFSF tarafından verilmiş kısıtlılık kararı devam eden katılımcılar bu yarışmaya katılamazlar.

d)  Daha önce ya da bu yarışma ile eş zamanlı yapılan herhangi bir yarışmada ödül (derece, başarı, mansiyon ve özel ödül) almış fotoğraflar (sergileme hariç) ile bu fotoğrafların deklanşör ve kadraj farklılığı içerenleri yarışmaya katılamaz. Yarışmaya katılacak fotoğrafın yarışma organizasyonu dışında sosyal medya (Facebook, twitter, instagram vb) hesaplarında paylaşılmış olması ise yarışmaya katılım açısından engel teşkil etmez.

Ödüller

  • Birincilik – TFSF Altın Madalya + 7.000.- TL
  • İkincilik – TFSF Gümüş Madalya + 5.000.- TL
  • Üçüncülük – TFSF Bronz Madalya + 3.000.- TL
  • Mansiyon (3 eser) – 1000.- TL
  • Sergileme (En fazla 38 eser) – 350.- TL
  • Satın Alma (Kurumun uygun gördüğü sayıda) – 250.- TL

Detay ve katılım için tıklayınız…

Bu yazı Yarışma: (AHE) Kadın Gözüyle Hayattan Kareler 2020 başlığı ile 66pixel.com sitesinde yayınlanmıştır: 66Pixel Fotoğrafçılık ve Teknoloji Sitesi