Chelsea Uluslararası Fotoğraf Yarışması – Chelsea International Photography Competition son katılım tarihi 28 Nisan 2020’dir. Fotoğraf yarışmasına katılım ücretlidir.

Profesyonel ve amatör fotoğrafçılar, kariyerlerinin herhangi bir aşamasında, New York’un sanat bölgesinin kalbinde profesyonel olarak keşfedilecek ve tanıtılacak yarışmaya katılmaya davetlidirler. Chelsea Uluslararası Fotoğraf Yarışması 55.000 $ ‘lık ödülle olağanüstü ve yenilikçi sanat çalışmalarını teşvik etmeyi amaçlıyor.

Bu yılki CIPC, seçkin sanatçıları New York’un Chelsea kentinde bir sergiyle ve diğer birçok PR fırsatıyla ödüllendiriyor. Etkinlik aynı zamanda kariyer büyümesini ve tanınırlığını teşvik ederken topluma da sanat çalışmaları ile farklı bir değer yüklüyor. Tüm başvurular seçkin bir jüri heyeti tarafından incelenecektir.

Amatör kategori katılım ücreti: $25, profesyonel categori ücreti: $45 ‘dır.

2019 Chelsea Uluslararası Fotoğraf Yarışması 24 Eylül 2019 – 28 Nisan 2020 arasındaki girişleri kabul edecek. Sonuçlar 26 Mayıs 2020’de açıklanacak.

Ödüller

Toplam Ödül Değeri 55.000 $’dır.

Genel olarak verilecekler:

  • Promosyon Avantajları
  • Sanat Fuarı
  • Nakit ödüller
  • ARTmine Pozlama

Detay ve katılım için tıklayınız…

Bu yazı Yarışma: Chelsea Uluslararası Fotoğraf Yarışması başlığı ile 66pixel.com sitesinde yayınlanmıştır: 66Pixel Fotoğrafçılık ve Teknoloji Sitesi