Insight Astronomy Photographer of the Year 2020 fotoğraf yarışması son katılım tarihi 6 Mart 2020’dir. Fotoğraf yarışmasına katılım ücretsizdir.

Konu

Insight Investment Astronomy Yılın Fotoğrafçısı herkese açık. Tek ihtiyacınız olan bir kamera veya telefon ile çarpıcı çekimler yapmak.

Yarışma, muhteşem gökdelenlerden uzak gezegenlerin ve galaksilerin akılda kalıcı görüntülerine kadar dünyanın en iyi uzay fotoğrafçılığını sergiliyor.

Her yıl, dünyanın dört bir yanından fotoğrafçılar final sergisinin bir parçası olmak için yarışıyor ve prestijli unvanı eve götürüyor – ve onlardan biri siz olabilirsiniz.

Ödüller

Profesyoneller: Yetişkin fotoğrafçıların girmesi için sekiz farklı kategori vardır. Jüri üyeleri her kategoriden bir kazanan, ikinci ve bir onu ödülü olacak. Bunlara aşağıdaki para ödülü verilecektir:

Kazanan: 1500 £
İkinci: 500 £
Onur Ödülü: 250 £

Genç rekabet: Jüri üyeleri Genç Müsabaka’da kazanan, ikinci ve onur ödülü için fotoğrafları seçiyor olacaklar.

Genç Kazanan: 1500 £
Genç İkincisi: 500 £
Onur Ödülü: 250 £

Özel Ödüller: Jüri üyeleri ayrıca iki Özel Ödül de verecekler: Sir Patrick Moore En İyi Yeni Gelenler Ödülü ve Annie Maunder fotoğraf Yeniliği Ödülü. Her iki kazanan da 750 £ alacak.

Genel kazanan: Genel kazanan tüm Yetişkin yarışması kategorisi kazananları arasından seçilir. Bu kazanan 10.000 £ ve Yılın Insight Investment Astronomi Fotoğrafçısı unvanını aldı.

Katılım

Her beceri seviyesinden fotoğrafçı, yarışma için değerlendirilecek en fazla 10 fotoğraf sunmaya davet edilir.

Kurallar

Katılımcılar, gönderilen fotoğraflarda telif hakkı ve ahlaki haklarını koruyacak ve bu nedenle fotoğraflarını satma veya diğer taraflara lisans verme haklarını koruyacaktır. Her durumda, görüntü RMG ve sponsorları tarafından kullanıldığında ve yayınlandığında, mümkün olan her yerde telif hakkı sahibi alacaklandırılacaktır. Giriş sürecinde adınızı ve soyadınızı kullanacağız (ör. © fotoğrafçının adı). RMG her zaman üçüncü taraflara (örneğin basın / medya) doğru bilgileri sağlayacak olsa da, bu taraflarca herhangi bir kredi limiti hatası veya ihmalinden dolayı sorumluluk kabul etmez.

Detay ve katılım için tıklayınız…

Bu yazı Yarışma: Insight Astronomy Photographer of the Year 2020 başlığı ile 66pixel.com sitesinde yayınlanmıştır: 66Pixel Fotoğrafçılık ve Teknoloji Sitesi