Fine Art Photography Awards 2020 – fotoğraf yarışması son katılım tarihi 9 Şubat 2020’dir. Fotoğraf yarışmasına katılım ücretlidir.

Konusu

Güzel Sanatlar Fotoğraf Ödülleri, fotoğraf dünyasında yeni trendler çağını başlatan bir sanatçı topluluğu için en büyük ödül veren kurumlardan biridir. 2014’te oluşturulan bu yarışma, tutku, ilgi, güzellik duygusu ve fotoğrafta çeşitliliğe açıklığın galaksiler arası oranlarda çarpıştığı insanlar için bir eritme potası. Güzel Sanatlar Fotoğrafçılığı’nda, kendini gerçekleştirme ve geliştirme arayışlarında bir tanıtım ve destek platformu sunduğumuz yaratıcılık için nefes alan ve yaşayan sanatçıları ve eşsiz ruhları bulmaya çalışıyoruz.

Bu yarışma, sanattaki deneylere ve yeni trendlere aktif olarak uyum sağlayan bireylere hitap ediyor. Güzel Sanatlar Fotoğrafçılığı, dünyanın eksantrikliğini, çeşitliliğini, güzelliğini ve hatta çirkinliğini sanatçının merceğinden yüceltmek için yetenekli ruhlar için bir yol sağlamanın keyfini çıkarır. Ve evet, kendi tarzına sahip olabilirsin! Bizimle birlikte dünyanın basitliği ve karmaşıklığının çılgın güzel füzyonundan keyif alın!

Kategoriler

Güzel Sanatlar Fotoğraf Ödülleri profesyonel ve amatör uzmanlık düzeyi için bölünmüş 20 kategoriden oluşur: Soyut, Mimari, Cityscape, Kavramsal, Moda, Güzel Sanatlar, Manzara, Doğa, Gece Fotoğrafçılığı, Nü, Açık Tema, Panoramik, İnsanlar, Foto Muhabirliği, Portre, Deniz Manzarası, Sokak Fotoğrafçılığı, Seyahat, Vahşi Yaşam / Hayvanlar.

Ödüller

Toplam ödüller: 5000 $:

Profesyonel kategori:
– Büyük Ödül Kazananı 3000 $ alacak
– Başlık: Yılın Profesyonel Güzel Sanatlar Fotoğrafçısı
– Bireysel sertifika
– Heykel

Amatör kategorisi:
– Büyük Ödül Kazananı 2000 $ alacak
– Başlık: Yılın Amatör Güzel Sanatlar Fotoğrafçısı
– Bireysel sertifika
– Heykel

Uluslararası Katılım

Güzel Sanatlar Fotoğraf Ödülleri, profesyonel veya amatör fotoğrafçılar için açık bir yarışmadır. Tüm ülkelerden girişler kabul edilir.

Başvuru Ücreti

 

Profesyonel – 20 USD,
Amatör – 15 USD

Katılım

Fotoğraf yarışmasına katılım için tıklayınız…

 

Bu yazı Fine Art Photography Awards 2020 başlığı ile 66pixel.com sitesinde yayınlanmıştır: 66Pixel Fotoğrafçılık ve Teknoloji Sitesi