Apple, iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max’te bulunan şirketin Gece modu özelliğini kullanarak çekilen fotoğrafları isteyen bir başka iPhone fotoğraf yarışmasını duyurdu. Bu yeni yarışma, şirket tarafından Ocak 2019’da açıklanan ilk ‘iPhone’da Shot’ yarışmasını izliyor. Yeni yarışma 29 Ocak’a kadar başvurulara açık.

2020 iPhone Gece modu fotoğraf yarışması 8 Ocak Çarşamba günü yapılan sunumlarla başladı; kazanan beş görüntü Apple tarafından 4 Mart’ta duyurulacak.

İlgilenen iPhone 11 sahipleri #NightmodeChallenge ve #ShotoniPhone hashtaglerini # etiketlerini kullanarak favori çekimlerinizi Twitter ve Instagram’da gönderebilirsiniz.

Apple ayrıca rakiplerine resimlerinin yüksek çözünürlüklü bir sürümünü shotoniphone@apple.com adresine e-posta gönderme seçeneği sunuyor; bu durumda, fotoğrafçılar şu dosya adlandırma kuralını kullanmalıdır: ‘firstname_lastname_nightmode_iPhonemodel. ‘

Sosyal medya gönderileri, resim yazısında görüntü yakalamak için hangi iPhone modelinin kullanıldığı hakkında bir not içermelidir. Apple, yarışmacıların görüntüleri düzenlemek için üçüncü taraf ve Fotoğraflar uygulaması düzenleme araçlarını kullanabileceğini söylüyor. Başvuruların uygun olabilmesi için 29 Ocak’ta PST 23: 59’a kadar sunulması gerekir. Ayrıca, yarışmacılar en az 18 yaşında olmalıdır.

Kazanan görüntüler Apple web sitesinde, Apple Newsroom’da ve Apple Instagram hesabında bir galeride gösterilecek; diğer promosyonların yanı sıra Apple’ın dijital kampanyalarında da görünebilirler.

Bu yazı 2020 iPhone Fotoğraf Yarışması En iyi Gece Çekimini Arıyor! başlığı ile 66pixel.com sitesinde yayınlanmıştır: 66Pixel Fotoğrafçılık ve Teknoloji Sitesi